Γουίλαρντ για τη μάχη με ΑΟΑΝ: Περιμένουμε ένα “φύσικαλ” παιχνίδι

Επισκοπή | 27 Σεπτεμβρίου 2022, 15:42

Για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟΑΝ μίλησε ο τεχνικός της Επισκοπής, Ντάριλ Γουίλαρντ. «Περιμένουμε ένα "φύσικαλ" παιχνίδι και μια ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

/Bella Pizza

Ο Βρετανός τεχνικός όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του πάντως περιμένει το παιχνίδι πώς και πώς, αφού αποτελεί την απαρχή των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα του.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει: «Το ματς με τον ΑΟΑΝ είναι μια πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι ήταν εδώ στο Ρέθυμνο και μας παρακολούθησαν κόντρα στα Χανιά για να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα τους απέναντί μας. Το καλό ήταν ότι δεν χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας ενώ είναι πιθανόν να αλλάξουμε και το σύστημα. Ηταν μια καλή ευκαιρία να δούμε κι άλλους ποδοσφαιριστές όμως εμείς σε κάθε περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη. Γενικότερα τώρα που ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα είναι μία δυνατή πρόκληση για μας αυτό το ματς. Περιμένουμε ένα “φύσικαλ” παιχνίδι και μια ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουμε στο ματς και είμαστε προετοιμασμένοι. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι να σκοράρουμε και θα πρέπει να το κάνουμε δίνοντας μία μάχη».

Ερωτηθείς για το πόσο καλό είναι το γεγονός ότι έρχεται αυτή η αναμέτρηση αμέσως μετά το φιλικό με τα Χανιά (1-1), ο Βρετανός τεχνικός τόνισε: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο ματς τόσο τακτικά όσο και αγωνιστικά. Αλλο ματς και άλλο σκοπό είχαμε απέναντι στα Χανιά και άλλον στον Αγιο Νικόλαο».

Για το ότι πέρασε τόσος καιρός μέχρι να έρθει το πρώτο επίσημο ματς Κυπέλλου: «Προετοιμαζόμαστε 8-9 εβδομάδες, οπότε οι 2 ή 3 εβδομάδες που απομένουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι ok. Είμαστε τακτικά πια πιο ευέλικτοι. Για μας το ματς με τον ΑΟΑΝ που έρχεται την Τετάρτη είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε το τι θέλουμε εμείς κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και δεν βλέπουμε την ώρα να αγωνιστούμε. Το κρίμα είναι ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο όπου 6 μήνες είναι στο “on” και 6 μήνες στο “off”. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό όταν αναφερόμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο».

Τέλος, για τους νέους παίκτες που κατέφθασαν στην Επισκοπή τις τελευταίες ημέρες (Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Νταμπίζας), τόνισε: «Θα πάρει κάποιες εβδομάδες για να έρθουν στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπόλοιπων παιδιών και προφανώς τον ανάλογο χρόνο για να καταλάβουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Δεν ανησυχώ όμως. Υπάρχει χρόνος».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad