Γνωστοποιήθηκε ο νέος προπονητής των Μικτών ομάδων

Μικτές Ομάδες | 15 Σεπτεμβρίου 2016, 16:05

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων γνωστοποίησε την απόφασή της για τον προπονητή που θα αναλάβει τις αντιπροσωπευτικές ομάδες Παίδων και Νέων τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη θέση του Ενωσιακού προπονητή προσλήφθηκε ο Γιώργος Μουριζάκης, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, παραλαμβάνοντας τα ηνία από τον προκάτοχό του Νίκο Βοζινάκη, που ολοκλήρωσε τη θητεία του με την κατάκτηση του Κυπέλλου “Μάχη της Κρήτης”.

Ο Μουριζάκης έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στον Ιδομενέα και σε τμήματα της Ακαδημίας του Συλλόγου, ενώ ήταν και στο προπονητικό τιμ της Ιωνίας 2000 ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ανδρεαδάκη.

Η ανακοίνωση:

Η ΕΠΣ Χανίων έκανε γνωστό το όνομα του “εκλεκτού” της νέας διοίκησης για τη θέση του Ενωσιακού προπονητή των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων.

Στη θέση αυτή επιλέχτηκε, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ, ο πρώην προπονητής του Ιδομενέα και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ιωνίας, Γιώργος Μουριζάκης.

Η ανακοίνωση:

Μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, Ενωσιακός προπονητής για τις αντιπροσωπευτικές μας ομάδες Νέων και Παίδων, θα είναι ο κος Μουριζάκης Γεώργιος .

 

Rabona ad