«Γνιάτιτς για ΠΑΟΚ»

Πλατανιάς | 29 Ιουνίου 2016, 11:47

Στο προσκήνιο το θέμα της ενδεχόμενης πώλησης του Ογκνιέν Γκνιάτιτς στον ΠΑΟΚ φέρνουν δημοσιεύματα από την Αθήνα. Όπως σημειώνεται, ο Βόσνιος αμυντικός μέσος έχει προταθεί και εξετάζεται από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Το ρεπορτάζ  στο a-sports, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Γκνιάτιτς «δεν είναι πάντως στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του “Δικέφαλου του Βορρά”», ενώ επίσης σημειώνεται και το τι “αναφέρεται” από τον Πλατανιά, όπου «υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη».

Μένει λοιπόν να φανεί στην πορεία του χρόνου εάν πράγματι ο Γκνιάτιτς μπορεί να πουληθεί στον ΠΑΟΚ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι στον Πλατανιά δεν έχουν πρόβλημα, εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί οικονομικά, να προχωρήσει στην πώληση του Γκνιάτιτς είτε οποιουδήποτε άλλου παίκτη.

Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

«Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται το όνομα του Ογκνιέν Γκνιάτιτς. Ο 24χρονος μέσος του Πλατανιά, που είχε απασχολήσει τους “ασπρόμαυρους” τον Ιούνιο, φαίνεται πως εξακολουθεί να απασχολεί αφού έχει προταθεί και εξετάζεται.

Ο Γκνιάτιτς, που πέρσι μέτρησε με τους Χανιώτες 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, δεν είναι πάντως στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του “Δικέφαλου του Βορρά”, ενώ από τον Πλατανιά υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad