Γναφάκη: «Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί αγώνες»

Στίβος | 22 Αυγούστου 2023, 18:46

«Σίγουρα είναι μεγάλος στόχος η συμμετοχή στους πρώτους μου Ολυμπιακούς αγώνες» δήλωσε η Δήμητρα Γναφάκη με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

KTEO Κρήτης

Παρότι κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερό της χρόνο για φέτος η Δήμητρα Γναφάκη δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά των 400μ. με εμπόδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Χρόνος ρεκόρ για φέτος αλλά εκτός ημιτελικού στη Βουδαπέστη η Γναφάκη

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού έκανε τον απολογισμό της παρουσίας της στη Βουδαπέστη και αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους του 2024. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μία γρήγορη κούρσα, όλες οι αθλήτριες ήταν υψηλού επιπέδου. Ήξερα πως μόνο με ατομικό ρεκόρ θα περάσω στον ημιτελικό. Κάτι που κυνήγησα και πίστεψα. Στον τερματισμό περίμενα πως έχω γράψει κάτω από 56.00, τελικά δεν ήρθε. Έχω δείξει μια σταθερότητα φέτος στα 56.00 και περιμένω πλέον και καλύτερους χρόνους.

Στόχος το 2024 να είμαι και στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Ολυμπιακοί), σίγουρα είναι μεγάλος στόχος η συμμετοχή στους πρώτους μου Ολυμπιακούς αγώνες. Δούλεψα σκληρά φέτος, θα δουλέψω το ίδιο σκληρά και την επόμενη σεζόν και πιστεύω ότι οι χρόνοι που βλέπω πως μπορώ να πετύχω, να έρθουν.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad