Γναφάκη: Καλό σημάδι για το υπόλοιπο της χρονιάς

Στίβος | 29 Μαΐου 2023, 15:12

Ως καλό σημάδι για τη σεζόν χαρακτήρισε την πολύ καλή της παρουσία στα "Βενιζέλεια-Χανιά" η Δήμητρα Γναφάκη.

KTEO Κρήτης

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια έδειξε μία ακόμη φορά ότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει μόλις η 3η Ελληνίδα όλων των εποχών που θα κατέβει το φράγμα των 56 δευτερολέπτων στα 400μ. με εμπόδια.

Μία ανάσα από το ατομικό της ρεκόρ η Γναφάκη

Μετά από την παρουσία της στα Χανιά η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη – που έχει βλέψεις για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού – δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ τα εξής: «Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Με βοήθησε πολύ ο δυνατός συναγωνισμός. Ήρθαν κοπέλες που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι έγινε ένας ωραίος αγώνας. Η χθεσινή μου εμφάνιση ήταν ένα καλό σημάδι για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ξεκίνησα με μισό δευτερόλεπτο κάτω σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ακόμη δεν ήμουν όσο έτοιμη θα ήθελα, καθώς δεν είχα κάνει όσες προπονήσεις θα ήθελα με τα νέα μου περάσματα. Φέτος δοκιμάζουμε 15 διασκελισμούς στα τρία πρώτα εμπόδια κάτι που ακόμη μου είναι καινούριο. Στην χθεσινή κούρσα έχασα το ρυθμό μου στο 10ο εμπόδιο κι έτσι έμεινα τελικά δεύτερη.

Ηθελα από την αρχή της χρονιάς να κάνω μια καλή επίδοση, ώστε στη συνέχεια να μπορώ να κλείσω κάποιους αγώνες στο εξωτερικό. Φέτος δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο πέρυσι θεωρώ πως θα καταφέρω να προκριθώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και παράλληλα να κάνω μαζέψω βαθμούς και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».

 

 

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad