Γναφάκη: «Ανυπομονώ για τη συνέχεια…»

Στίβος | 25 Αυγούστου 2022, 20:46

Τον απολογισμό μίας επιτυχημένης σεζόν κάνει η Δήμητρα Γναφάκη ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στο πλευρό της. «Είμαι περήφανη και ευγνώμων για αυτά που κατάφερα και για τα ακόμα καλύτερα που έρχονται!» τονίζει χαρακτηριστικά.

KTEO Κρήτης

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού κάνει -μέσω του Facebook λογαριασμού της- ένα μίνι απολογισμό της σεζόν γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και με αυτό το post θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους μου, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό φέτος. 13 θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα 400 εμπόδια γυναικών με κατάρριψη του ατομικού μου ρεκόρ.

Πρώτη μου συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στην κατηγορία των γυναικών, αντιμέτωπη με την ελίτ της Ευρώπης και του κόσμου. Είμαι περήφανη και ευγνώμων για αυτά που κατάφερα και για τα ακόμα καλύτερα που έρχονται! Consistency is the key to success.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου, Μιχάλη Μανουσάκη που είναι πάντα δίπλα μου. Μεγάλος μου χορηγός για άλλη μία χρονιά στην προσπάθεια αυτή η @mobiaksa. Κύριε Μανώλη Σβουράκη δεν υπάρχουν λόγια για εσάς, μου σταθήκατε σαν οικογένεια και σας είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχετε προσφέρει με όλη σας την αγάπη και το σεβασμό.

Ευχαριστώ πολύ τον υπεύθυνο συμπληρωμάτων διατροφής μου Δημήτρη Καμπριάνη για την σωστή καθοδήγηση, καθώς επίσης την sportswind_gr για τον ρουχισμό, τον φυσικοθεραπευτή μου Σταύρο Ρουμελιωτάκη και το @physiopluschania, που ότι χρειάστηκα ήταν πάντα στο πλευρό μου.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον χειροπράκτη μου Σάββα Παναβόγλου για την τεράστια βοήθεια του στον τραυματισμό που μου προέκυψε τέλη Ιουλίου λίγο πριν τον σημαντικότερο αγώνα. Σάββα σε ευχαριστώ από καρδιάς! Thank u my team @panathinaikos_1908. Χαίρομαι που τελειώνω αυτήν τη χρόνια υγιής και ανυπομονώ για τη συνέχεια… Thank you all!!!»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad