Γλυκά τα συναισθήματα για τη μπάλα που έπαιξε, αρνητικά γιατί άξιζε περισσότερα!

Πλατανιάς | 18 Απριλίου 2016, 20:21

Γλυκόπικρη είναι ουσιαστικά η γεύση που μένει στον Πλατανιά με την ευκαιρία της λήξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και την κατάκτηση της 9ης θέσης στην τελική βαθμολογία.

Τα συναισθήματα είναι γλυκά, γιατί πραγματικά φέτος ο Πλατανιάς απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, που γίνεται ακόμα πιο μεγάλη η επιτυχία του γιατί αυτό το έχει πετύχει μια ομάδα μικρομεσαίου βεληνεκούς σε ένα πρωτάθλημα όπως η Σούπερ Λιγκ και πικρή γιατί ίσως να μην άξιζε τελικά να τερματίσει στην 9η θέση αλλά στην 6η και γιατί όχι ακόμα και στην 5η.

Συνολικά, εάν εξαιρεθεί ένα διάστημα στις αρχές του πρωταθλήματος, ο Πλατανιάς είχε μια ισορροπία στην απόδοσή του. Σε κάποια ματς παρουσίασε αδυναμία να πάρει αποτελέσματα αλλά πρέπει να εκληφθούν υπόψη και οι λόγοι που συνέβη αυτό το πράγμα… Η ατυχία αλλά και ο παράγοντας διαιτησία σε κάποια παιχνίδια συνέβαλλαν σημαντικά στο να χαθούν βαθμοί. Παραδείγματος χάρη, ο Πλατανιάς “πληγώθηκε” από τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλλονή, όταν δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι, ενώ σε ένα άλλο ματς, αυτό με τον Παναιτωλικό που βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 50′ δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να το “καθαρίσει”. Υπάρχουν όμως κι άλλα παιχνίδια με τη διαιτησία φέτος που ο Πλατανιάς κατά γενική ομολογία αδικήθηκε.

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι ότι ο Πλατανιάς της περιόδου 2015/16 χαρακτηρίζεται από το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο απέδωσε. Η ομάδα είχε ροή, συχνότητα στη μπάλα που έπαιξε, στην ισορροπία που είχαν οι εμφανίσεις της. Το δε κράτημα της μπάλας, για μια ομάδα σαν τον Πλατανιά είναι ένα εκπληκτικό φαινόμενο φέτος και που επιβεβαιώθηκε ακόμα και με αντιπάλους σαν τον ΠΑΟΚ! Στα Γιάννινα δε, εκεί που εν πολλοίς παίχθηκε η 6η θέση, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κατοχή 70-30…

Τέλος πάντων, τα συμπεράσματα για τη φετινή χρονιά είναι μόνο θετικά και μάλιστα η ομάδα με τα μηνύματα που εξέπεμψε, δείχνει το τι χρειάζεται για ν’ αποδώσει το ίδιο καλά ή και ακόμα καλύτερα τη νέα σεζόν. Ο Παράσχος προχώρησε σε σχετικά σχόλια στις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή το βράδυ μιλώντας για «λίγες και καλές μεταγραφές» και από εδώ και στο εξής, η προσοχή στρέφεται στο “ντύσιμο” του υπάρχοντος ρόστερ που είναι απαραίτητο να γίνει με ποιοτικές μονάδες και που θα βοηθήσουν στην ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του παιχνιδιού του Πλατανιά.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad