Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αρβανιτάκης

Πανακρωτηριακός | 9 Δεκεμβρίου 2017, 23:37

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Γιώργος Αρβανιτάκης στο παιχνίδι του Πανακρωτηριακού με τα Ροδωπού, όταν τραυματίστηκε σε φάση όπου το ρολόι έδειχνε το 80ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ άμεσα μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του athlitiko ο παίκτης του Πανακρωτηριακού μετά από τις πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε, έπαθε οστικό οίδημα και έτσι αποφεύχθηκαν οι φόβοι για κάτι χειρότερο για τον ίδιο και την ομάδα.

Ωστόσο, τρομερή σύμπτωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπαθε ρήξη χιαστού ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι κυπέλλου Γρανίτης-Πανακρωτηριακός στις 7 Δεκεμβρίου 2016 και επανήλθε μόλις πριν από ένα μήνα σε αυτό με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ στις 4 Νοεμβρίου, μπαίνοντας αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, ακριβώς ένα χρόνο μετά (9 Δεκεμβρίου) και στο ματς Ροδωπού-Πανακρωτηριακός για την 15η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας, ο Αρβανιτάκης τραυματίζεται ξανά, όμως ευτυχώς δεν είναι κάτι το πολύ σοβαρό και αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην ομάδα του.

Δείτε τον τραυματισμό του σε βίντεο από τη ΝΕΑ Τηλεόραση:

Mikel Chania Delivery

Rabona ad