Γλέντι μέχρι το πρωί στον Βάμο! (pics)

Κορωνίς | 2 Αυγούστου 2016, 20:23

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση κόσμου στην κρητική βραδιά, που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο (31/07) η Κορωνίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

koronida ekdilosi5

Η προσέλευση του κόσμου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βάμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα τη χαρακτήρισε συγκλονιστική και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, που δίνει δύναμη στο Δ.Σ. να συνεχίσει το έργο του. Τα αδέρφια Νίκος και Γιώργος Στρατάκης διασκέδασαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

koronida ekdilosi6

koronida ekdilosi7

koronida ekdilosi8

Η μαντινάδα του Μαυράκη για τον αείμνηστο Πατσαρίκα

Εκτός από το μουσικοχορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης, υπήρξαν και δύο βραβεύσεις σε ανθρώπους με μεγάλη προσφορά στην ομάδα.

koronida ekdilosi2

Η βράβευση του Σταύρου Μαυράκη (φωτ. Ανδρέας Νικάκης)

Η διοίκηση της ομάδας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σταύρο Μαυράκη, που υπηρέτησε την Κορωνίδα απ’ όλα τα πόστα (προπονητής, προπονητής, παράγοντας) και είχε οδηγήσει σαν προπονητής την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων απέναντι στον Πλατανιά το 2003. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης και ο Στ. Μαυράκης φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην απουσία του επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας, Βασίλη Πατσαρίκα, αφιερώνοντας στη μνήμη του την παρακάτω μαντινάδα:

«Ήσουν απ’ τσοι φίλους τους παλιούς,
που η μνήμη δεν θα σβήσει
ήσουν ο βράχος τσ’ ανθρωπιάς
τση λεβεντιάς η βρύση»

koronida ekdilosi3

Η βράβευση του Νίκου Σπανουδάκη (φωτ. Ανδρέας Νικάκης)

Η δεύτερη βράβευση αφορούσε τον Νίκο Σπανουδάκη, που τίμησε τη φανέλα της Κορωνίδας για παραπάνω από δύο δεκαετίες. Την τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή παρέδωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Βάμου, Γιάννης Τζιλιβάκης.

Το… ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι του 2017!

 

Estrella