Γκουτσίδης: Πρέπει να γίνονται λάθη για να τα διορθώνουμε

Πλατανιάς | 10 Αυγ 2016, 11:29

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του υπέπεσε σε λάθη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άμεσος βοηθός του Γ. Παράσχου τόνισε ότι οι παίκτες του Πλατανιά μπήκαν στο παιχνίδι χαλαροί, τονίζοντας από την άλλη ότι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες όπου αν γινόντουσαν γκολ «θα είχαμε τώρα μία άλλη κριτική για το παιχνίδι», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα φιλικό, το πρώτο που παίζουμε στην Ελλάδα, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Κισσαμικός που είναι πολύ αξιόλογη. Πιστεύω ότι μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ χαλαροί. Δεν είχαμε πραγματική διάθεση για να διεκδικήσουμε τη νίκη, παρόλα αυτά στο α’ ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες όπου αν γινόντουσαν γκολ θα είχαμε τώρα μία άλλη κριτική για το παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα ήταν ένα φιλικό. Πρέπει όμως να γίνονται λάθη για να μπορούμε να τα διορθώνουμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι και το ζητούμενο».

Για το αν αυτά τα λάθη τα εντοπίζει στην άμυνα: «Όταν δέχεσαι γκολ πιστεύω ότι φταίνε όλοι. Δεν είναι προσωπικό ή ατομικό το λάθος για να το χρεώσεις σε κάποιον. Ολοι ευθύνονται».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του: «Όταν θες να διορθώσεις κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι είναι να καταφέρεις να δημιουργείς. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα δεν παρουσίασε αξιόλογα πράγματα στη δημιουργία, αλλά τουλάχιστον το θετικό είναι ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad