Γκουτσίδης: Η κόκκινη μας στέρησε ένα εύκολο “διπλό”

Πλατανιάς | 6 Φεβρουαρίου 2017, 23:07

Στην αποβολή του Στάθη επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Nova ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, τονίζοντας ότι στέρησε τη δυνατότητα από τον Πλατανιά για ένα εύκολο "διπλό".

Όσον αφορά το αν κοιτάζει πιο… ψηλά πλέον η ομάδα ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή κι όταν έρθει αυτή τότε ίσως οι “ερυθρόλευκοι” δουν για το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν, σε αντίθεση με τον Γιάννη Χριστόπουλο που δήλωσε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε, στον Πλατανιά κατάλαβαν ακριβώς τι έγινε και για το γεγονός ότι παρά το γρήγορο προβάδισμα η νίκη ήρθε μετά… κόπων και βασάνων: «Έτσι ακριβώς! Πιστεύω ότι εμείς φταίμε γι’ αυτό, ενώ μας ευνόησε η τύχη και κάναμε δύο πολύ γρήγορα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ένα λάθος του Στάθη μας στέρησε τη δυνατότητα να παίξουμε 11 εναντίον 11 και να κάνουμε ένα εύκολο “διπλό”. Από εκεί και πέρα ρίσκαρε ακόμα περισσότερο ο αντίπαλος και φυσικό ήταν και μας δημιούργησε προβλήματα. Κι εκεί που πιστεύω ότι αν και με δέκα παίκτες τα καταφέραμε αρκετά καλά δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς λόγο. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι, δεν ασχολούμαι παιδιά, πάντως αμυντικά δεν έπρεπε να το δεχτούμε καν αυτό το γκολ και τα κάναμε ακόμα πιο δύσκολα. Σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα “διπλό” που είναι σημαντικό για την πορεία της ομάδας».

Για το αν κοιτάζει πιο… ψηλά ο Πλατανιάς: «Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό ακόμα βαθμολογικά δεν έχει έρθει. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και από εκεί ίσως να μπορούμε να δούμε και κάτι παραπάνω»

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad