Γκουτσίδης: Ετοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Πλατανιάς | 28 Αυγ 2016, 22:46

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, Παναγιώτης Γκουτσίδης έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία για την ομάδα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε: «Ηταν ένα από τα τελευταία φιλικά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι με μια πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που έχουν παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Για μας ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τι καλό κάνουμε και τι… κακό. Σήμερα είδαμε και τα δύο και πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να δούμε την ομάδα έτσι όπως θέλουμε».

Για το αν πρέπει να προκαλεί ανησυχία ότι απέναντι σε ΟΦΗ και Κισσαμικό, ο Πλατανιάς σημείωσε δύο ήττες: «Αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές κρύβουν παγίδες. Η χαλαρότητα των παικτών, η σοβαρότητα των αντιπάλων που παίζουν υποτίθεται απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και είναι πιο σοβαροί αγωνιστικά, μπορεί να κρύβουν παγίδες και να χάσεις ένα παιχνίδι. Καλύτερα να γίνονται τα λάθη σε ένα τέτοιο παιχνίδι έτσι ώστε η σοβαρότητα και η πειθαρχία μας να είναι στο πρωτάθλημα και να μην έχουμε προβλήματα όπως είχαμε σε αυτά τα φιλικά με τα άτυχα αποτελέσματα».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Εχει μια δυναμική από μόνος του ως σύλλογος. Εχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες απ’ ό,τι είδα κι έναν πολύ καλό προπονητή. Τα έχει όλα για να μπορεί να πρωταγωνιστεί και εύχομαι να ανέβει κατηγορία».

 

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad