Γκουτσίδης αντί Ταουσιάνη στον πάγκο της ΑΕΛ

Super League 2 14 Μαρτίου 2023, 19:08

Μία σειρά από αποφάσεις για την ανασυγκρότηση του αγωνιστικού τμήματος πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ανάμεσα σε αυτές και η απόλυση του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη μαζί με τους συνεργάτες του.

/Bella Pizza

Η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας “πυροδότησε” μία σειρά από εξελίξεις στην ΑΕΛ. Αρχικά ήταν η απόλυση του (αθλητικού διευθυντή) Στάθη Ταυλαρίδη. Σειρά πήραν ο (τεχνικός διευθυντής) Τάσος Βενέτης, ο (προπονητής) Γιάννη Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του.

Η θέση του θα καλυφθεί από τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΛ. Παράλληλα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικότερα από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιήθηκαν -μέσω ανακοίνωσης- τα εξής:

1. Μετά τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης, ο προπονητής, Γιάννη Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του, Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς, τους οποίους ευχαριστούμε για την συνολική προσφορά τους στην ομάδα.

2. Μετά το πέρας της σημερινής απογευματινής προπόνησης, το προπονητικό κέντρο των Δένδρων επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Νταβέλης, όπου δια στόματος του προέδρου και προς αποκατάσταση των όποιων αδικιών, ανακοινώθηκε σε ποδοσφαιριστές και στελέχη,

α) η επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του προπονητή, Παναγιώτη Γκουτσίδη, καθώς και

β) Η άμεση επιστροφή στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας του ποδοσφαιριστή, Θανάση Παπαγεωργίου.

3. Όπως ανακοινώθηκε, επίσης ενώπιον όλων, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος παραμένει δικαιωματικά πρώτος αρχηγός της ομάδας, πλαισιωμένος κατά σειρά από τους Θανάση Παπαγεωργίου, Κώστα Παπαγεωργίου και Κώστα Πλέγα.

4. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, με την ταυτόχρονη κάλυψη της κενής θέσης του Γενικού Αρχηγού του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ αποδυτηρίων και διοικητικής ηγεσίας.

Τέλος, βέβαιη για την εμπνευσμένη προσπάθεια που θα καταβάλουν από αύριο κιόλας τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της ομάδας, ώστε να δώσουμε ενωμένοι και με όλα μας τα όπλα τη μάχη ως και την τελευταία αγωνιστική!

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad