Γκολομέεβ: Το όνειρο έρχεται πιο κοντά…

Κολύμβηση | 31 Ιουλίου 2021, 10:50

Το όνειρο της κατάκτησης ενός μεταλλίου έρχεται πιο κοντά με τη συμμετοχή στον τελικό των 50μ. ελεύθερο για τον Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μετά από την πρόκρισή του στον τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση των ημιτελικών δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα εξής: «Ήταν μια κούρσα όπως ακριβώς την ήθελα. Δεν ένιωσα κάτι άσχημο και όλα πήγαν όπως τα είχα προγραμματίσει. Έχω 2-3 πράγματα να βελτιώσω. Πάντα ένας τελικός σου βγάζει δυνάμεις που ούτε εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις ότι κρύβεις. Ο στόχος και το όνειρο έρχονται πιο κοντά μετέχοντας σε έναν τελικό».

Οσον αφορά τον προπονητή του Ακη Οικονόμου οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο πρώτος στόχος, η συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων, επετεύχθη. Είμαστε αισιόδοξοι – λέει – ότι τώρα πλέον μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Χωρίς την πίεση και το άγχος της παρουσίας στον τελικό, θα προσπαθήσουμε για περισσότερα πράγματα. Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες. Θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από τα χέρια και τα πόδια του Κριστιάν. Θετική ενέργεια να έχουμε και πάμε για την επίτευξη του επόμενου στόχου».

JoyMachine

Rabona ad