Γκνιάτιτς: Καλύτερα ένας βαθμός από το να χάναμε

Πλατανιάς | 3 Οκτωβρίου 2016, 12:48

Θετικά αποτιμά ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό, με τον Βόσνιο αμυντικό μέσο να ψηφίστηκε ως ο ΕΛΕΠΑΠ-MVP του κυριακάτικου αγώνα.

Στις δηλώσεις του ο “Ογκι” τόνισε τα εξής: «Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες μας. Στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι μας έλειψε η τελική πάσα, στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μία πλευρά στην άλλη. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για το βαθμό, σίγουρα θα ήμασταν πιο πολύ αν είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι είναι ποδόσφαιρο. Καλύτερα ο ένας βαθμός από το να χάναμε το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Ακόμα δεν έχουμε χάσει και παραμένουμε αήττητοι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, όπου παίζουμε στην Τρίπολη. Εχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε και θα δούμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί».

Gniatic MVP2

Για το τι πιστεύει για τη συνέχεια του Πλατανιά στο πρωτάθλημα: «Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά τον Αστέρα Τρίπολης θα δούμε… Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε μια καλή κατάσταση. Βήμα – βήμα και βλέπουμε».

Για τον τίτλο του MVP στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι MVP. Μοχθήσαμε όλοι σε αυτό το παιχνίδι και παίξαμε καλά και νομίζω ότι αυτός ο τίτλος δεν αξίζει μονάχα σε μένα αλλά σε όλη την ομάδα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad