Γκέσιος: Μπήκαμε αποφασισμένοι 100% για τη να κερδίσουμε

Ποδόσφαιρο 12 Φεβρουαρίου 2017, 11:16

Στην αποφασιστικότητα με την οποία μπήκαν αυτός και οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι απέδωσε την ευρεία νίκη απέναντι στον Κισσαμικό ο Γιάννης Γκέσιος.

Ο πρώην επιθετικός του ΑΟΧ, που σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, τόνισε παράλληλα ότι κάθε εντός έδρας ματς του Αγρ. Αστέρα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού πλέον έχουν καταλάβει οι υπόλοιπες ομάδες το πόσο δυνατή έδρα είναι ο Εύοσμος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά κι όπως είπε κι ο προπονητής μου μπήκαμε αποφασισμένοι 100% για να κερδίσουμε. Όπως και σε κάθε ήττα έτσι και μετά από αυτή τη νίκη πρέπει να προσπεράσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δείξει ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί οι αντίπαλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί. Πλέον πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη τώρα και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι για να κερδίσουμε».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad