Γκεοργκιόσκι: Και ο Μουρίνιο ν’ αναλάβει, δεν μπορεί να κάνει ομάδα την Καλαμάτα

Super League 2 25 Μαΐου 2023, 13:31

Μέσα από δημοσιεύματα κάνει γνωστό ότι έμαθε για την αποχώρηση του από την Καλαμάτα ο μέχρι πρότινος προπονητής, Ιλτσο Γκεργκιόσκι.

/Bella Pizza

«Οταν μιλούσαμε με τον κ. Πρασσά για να έρθω, μου είπαν ότι το πρωτάθλημα είναι χαμένο και να φτιάξουμε ομάδα για τον επόμενο χρόνο. Μετά από 1,5 μήνα, όλα αυτά που είπαμε, πετάχτηκαν στο νερό. Νόμιζα ότι υπήρχε πλάνο. Στην οργάνωση φαίνεται να είναι ερασιτέχνες», είναι μονάχα ένα μέρος από τις σοβαρές καταγγελίες που κάνει ο Σκοπιανός τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα notosport.eleftheriaonline.

Κατά την άποψή του στην Καλαμάτα δεν υπάρχει καμία οργάνωση, εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν πάρα πολύ τον πρόεδρο και σύμφωνα με όσα λέει ακόμα και… ο Μουρίνιο ν’ αναλάβει, δεν μπορεί να κάνει ομάδα την Καλαμάτα.

Οι δηλώσεις του:

«Πάμε στην Κρήτη απευθείας 15 ώρες ταξίδι για τον αγώνα. Μόνο σε δύο ματς, πήγαμε μια μέρα πριν. Το γήπεδο που κάνουμε προπόνηση στα Παλιάμπελα είναι καταστροφή. Δύο μήνες τώρα, δουλεύουμε χωρίς να έχουμε το πρόγραμμα ανάλυσης. Είναι σα να οδηγεί κάποιος και να έχει κλειστά τα μάτια. Είμαστε 2,5 μήνες χωρίς προπονητή τερματοφυλάκων. Οταν υπέγραψα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, μετά από δύο μήνες, μου είπαν να υπογράψω πάλι, γιατί είχαν κάνει λάθος!

Διάβασα ότι φεύγω, πριν το ανακοινώσει η ΠΑΕ. Κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο, όπως συμβαίνει σε μια οργανωμένη ομάδα. Ηταν απογοητευτικός ο τρόπος.
Πρώτη φορά βλέπω μια ομάδα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Όλοι μιλούν στον πρόεδρο κι ο καθένας του λέει αυτό που θέλει, άτομα που δεν πρέπει να τα πιστεύει, καθώς του δίνουν λάθος πληροφορίες, του δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας δημοσιογράφος έχει τόση επιρροή σε μια ομάδα. Ναι ο Σωτήρης… Toν αφήνουν να το κάνει “μπ…ρδέλο” και νομίζω ότι ο πρόεδρος τον φοβάται. Δεν μπορώ το πιστέψω όλο αυτό, γιατί εμένα δεν μου κάνει κακό, αλλά βλάπτει την ομάδα. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τους φιλάθλους, όλοι. Γι’ αυτό που κάνει. είναι κακό για την ομάδα.

Δεν ξέρεις ποιος φέρνει παίκτες εδώ. Όταν ήρθα, κανείς δεν με ενημέρωσε ότι ήρθαν οι Πανουργιάς και Μπουλλάρι. Κανονικά πρέπει να ρωτούν τον προπονητή, αν χρειάζεται παίκτες. Εχουν πάρει πέντε εννιάρια και κανέναν ακραίο. Σαν για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι να έχει 5 Χάαλαντ και να μην έχει Ντε Μπρόινε. Δεν έχει ισορροπία σαν ομάδα. Και ο Μουρίνιο να έρθει, δεν μπορεί να κάνει ομάδα»…

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad