Γκάτζιος: Μου έτυχε εμένα να βγάλω τα… κάστανα από τη φωτιά

Χανιά | 19 Δεκεμβρίου 2016, 18:45

Συγνώμη από τον κόσμο του ΑΟ Χανιά για την εικόνα της ομάδας ζήτησε ο Θοδωρής Γκάτζιος, τονίζοντας πως ό,τι μπορεί να κάνει από την πλευρά του αυτό κάνει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΟΧ χαρακτήρισε το πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και σχολίασε ότι σε αυτόν έτυχε να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία: «Όπως βλέπετε γίνεται ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Είναι 4-5 ομάδες που είναι πολύ δυνατές και πλούσιες και οι άλλες ομάδες, όπως είναι και η δική μας, είμαστε στο ίδιο… καζάνι. Μου έτυχε εμένα να παίξω με όλες αυτές τις ομάδες, ΟΦΗ, Λαμία και μεθαύριο με τον Άρη και να βγάλω τα… κάστανα από τη φωτιά σε ένα πολύ δύσκολο σημείο για την ομάδα των Χανίων. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αυτό μπορώ, αυτό κάνω. Θα είμαι στον πάγκο και στο παιχνίδι με τον Άρη και μετά περιμένω να έρθει ο καινούριος προπονητής, να του δώσω τις εντυπώσεις μου και να πορευτεί η ομάδα προς το καλύτερο. Θα έρθουν νέοι παίκτες… Δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή-Πέμπτη-Δευτέρα σήμερα και ξανά την Πέμπτη αγώνας, το ρόστερ είναι πολύ φτωχό… Σας είπα την προηγούμενη φορά ότι την κούραση δεν τη φοβάμαι, όμως στο τέταρτο παιχνίδι που είναι με τον Άρη, που είναι και το πιο δύσκολο σε μία… καυτή έδρα, θα πάμε να παλέψουμε κι ό,τι κάνουμε. Θα ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, αυτό μπορώ να κάνω και αυτό κάνω. Καλή συνέχεια στη Λαμία και σε εμάς».

 

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania