Γκάτζιος: Ισως ο Παπαβασιλείου είχε καλύτερο γυμναστή στο Νέστο Χρυσούπολης

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2017, 20:21

Με "καρφιά" προς τον Σάκη Παπαβασιλείου απάντησε ο Θοδωρής Γκάτζιος μετά από ερώτηση που δέχτηκε ότι ο προηγούμενος συνεργάτης του δεν τον συμπεριέλαβε ανάμεσα σ’ αυτούς που ευχαρίστησε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Είναι κάτι που δεν με αφορά. Ο,τι έχω να δείξω, το δείχνω με τη δουλειά μου, με τη φυσική κατάσταση της ομάδας και χωρίς κανένα τραυματισμό. Ισως θεώρησε (ο Παπαβασιλείου) ότι υπεύθυνος στη φυσική κατάσταση ήταν ο φροντιστής της ομάδας που ευχαρίστησε ή ότι στις ομάδες που δούλεψε, στο Νέστο Χρυσούπολης, είχε πολύ καλύτερο γυμναστή», ήταν τα λόγια του Γκάτζιου που ήταν αυτός που κοουτσάρισε τον Α.Ο. Χανιά στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, που έγιναν μετά το παιχνίδι, είναι οι εξής:

«Ηταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για μας μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Απόλλωνα και Καλλιθέα και την απρόσμενη φυγή του προπονητή. Επρεπε να γυρίσουμε την ψυχολογία των παικτών ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που ήταν κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε. Νομίζω ότι η νίκη είναι δίκαιη και κρίθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών μας, που ήταν πολύ δυνατοί στις μονομαχίες. Επικρατήσαμε κατά κράτος του αντιπάλου. Αν εξαιρέσουμε μία φάση που έκαναν στο τέλος, ο Αθανασίου δεν δέχτηκε καμία πίεση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού».

Για την αποχώρηση του Παπαβασιλείου και για το ότι ανάμεσα σε όσους ευχαρίστησε δεν ήταν ο ίδιος: «Είναι κάτι που δεν με αφορά. Ο,τι έχω να δείξω, το δείχνω με τη δουλειά μου, με τη φυσική κατάσταση της ομάδας και χωρίς κανένα τραυματισμό. Ισως θεώρησε ότι υπεύθυνος στη φυσική κατάσταση ήταν ο φροντιστής της ομάδας που ευχαρίστησε ή ότι στις ομάδες που δούλεψε, στο Νέστο Χρυσούπολης, είχε πολύ καλύτερο γυμναστή».

Για το αν το ξέχασε να το κάνει ο Παπαβασιλείου: «Μπορεί και να το ξέχασε. Δεν πιστεύω ότι το ξέχασε, δεν ξέρω».

karta antonis garden
/psiloritischania