Γιορτή με απόλυτη επιτυχία στον ΝΟΧ. Βράβευση Ντίνας Μηλιάδη στο “αντίο” της

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 5 Αυγούστου 2016, 17:28

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη (3/8) το απόγευμα η καθιερωμένη, ετήσια γιορτή για το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που διοργανώθηκε -όπως πάντοτε- από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο φίλαθλος κόσμος που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τιμ των κοριτσιών, από το μικρότερη έως την μεγαλύτερη, που απαρτίζουν την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε όλη την Ελλάδα!

IMG 4733

Κατάμεστο το Κολυμβητήριο Χανίων!

Georgiava Gianna1

Γιάννα Γκεοργκίεβα.

Παράλληλα, τα κορίτσια που κατάφεραν φέτος μεγάλες διακρίσεις με τις Εθνικές ομάδες, γνώρισαν την αποθέωση και ειδικότερα πρόκειται για τις Γιάννα Γκεοργίεβα, Ολίνα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη και Βάλια Γαυγιωτάκη.

IMG 0923

IMG 0927

Ακόμα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις χορογραφίες τις οποίες ετοίμασαν όλα τα τμήματα (Εκμάθηση, Κορασίδες Β’, Κορασίδες Α’, Νεανίδες και OPEN) και ειδικότερα εκείνες με τις οποίες οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ και Β’, καθώς και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ “ΑΝΤΙΟ” ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΜΗΛΙΑΔΗ

Το γεγονός που δέσποσε στην εκδήλωση δεν είναι άλλο ωστόσο από το αποχαιρετιστήριο χειροκρότημα του κόσμου προς τη Ντίνα Μηλιάδη η οποία μετά από 26 συνεχόμενα χρόνια στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και στο Τμήμα της Συγχρονισμένης, αποφάσισε να αποχωρήσει. Πολύ συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, η κα Μηλιάδη ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξή τους και ειδικότερα τα παιδιά, τα οποία καθοδήγησε όλη αυτή τη σειρά των ετών με τρόπο άριστο, καταφέρνοντας εκτός από το να φτάσουν σε πολλές και σημαντικές διακρίσεις, να αποκτήσουν σωστή συμπεριφορά.

Miliadi Ntina

Η κυρία Ντίνα Μηλιάδη.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ντίνα Μηλιάδη για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κοντά στον Ομιλο. Δούλεψε, κουράστηκε, προσέφερε, ήταν αυτή που είχε τα παιδιά μας “κλωσόπουλα” δίπλα της και την ευχαριστούμε θερμά. Πρόθεσή μας φυσικά είναι να παραμείνει κοντά στον Ομιλο και την Συγχρονισμένη Κολύμβηση», ανέφερε στο μήνυμά της η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη που λίγο αργότερα βράβευσε την κα Μηλιάδη για την προσφορά της στον Ομιλο.

Miliadi Ntina vravefsi NOX

Η κυρία Μηλιάδη με την πρόεδρο του ΝΟΧ, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

Miliadi Ntina vravefsi Syllogos

Η βράβευση της κας Μηλιάδη αππό τον κ. Χατζησωτηράκη.

Επίσης, την κυρία Μηλιάδη βράβευσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με τον πρόεδρο Γιώργο Χατζησωτηράκη να ήταν αυτός που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΧ

Ακόμα, η κυρία Πράπα-Μυλωνάκη τόνισε πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θέλει να συγχαρεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Συγχρονισμένης Κολύμβησης για ό,τι κάνει για το Τμήμα και τις πολύτιμες βοήθειες που προσφέρει. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις προπονήτριες μας που δίνουν πάντοτε τον καλύτερό τους εαυτό και φέρνουν τον Ναυτικό Ομιλο στο πιο ψηλό σκαλί. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που πραγματικά σε πολύ δύσκολες συνθήκες το χειμώνα αγωνίζονται και προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στους αγώνες όσο και στις καθημερινές προπονήσεις. Με τη συμπεριφορά τους καταφέρνουν να αποτελούν το παράδειγμα ανάμεσα σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στην Ελλάδα».

karta antonis garden

Rabona ad