Γιορτή για το κλείσιμο της σεζόν

Κεραμειά | 10 Ιουνίου 2016, 13:56

Την Κυριακή (12/06) θα πραγματοποιήσει τη γιορτή για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 η Ακαδημία του Α.Ο. Κεραμειά.

Το “μενού” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δίτερμα μεταξύ παιδιών και μπαμπάδων.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στο γήπεδο των Νεροκούρου, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της Ακαδημίας μας για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς.

Θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο «διπλό» μεταξύ παιδιών – μπαμπάδων, σε όλο το μήκος του γηπέδου, με δύο κανονικές ομάδες των 11 ποδοσφαιριστών, με διάρκεια δύο ημιχρόνων των 20 λεπτών.

Προπονητές των «μικρών» θα είναι οι κ.κ. Λουτζακλής και Μαυρεδακης και των «μεγάλων» ο κ. Χρήστος Μιχελάκης.

Να σημειωθεί ότι οι μπαμπάδες θα αγωνιστούν στις θέσεις που αγωνίζονται και τα παιδιά τους στην Ακαδημία, ενώ οι αλλαγές θα είναι απεριόριστες, προκειμένου να παίξουν όλοι.

Τα παιδιά θα πρέπει να φοράνε τη σκούρα εμφάνιση της προπόνησης μαζί με το ίδιο σορτσάκι, ενώ οι γονείς -όσοι διαθέτουν- τη γαλάζια μπλούζα πόλο του Α.Ο. Κεραμειά.

Επίσης, οι μητέρες των πιτσιρικάδων καλούνται να φέρουν ότι επιθυμούν, για το μικρό κέρασμα που θα ακολουθήσει του αγώνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες -πιθανώς- να υπάρξει και ψησταριά.

Η Ακαδημία του Α.Ο. Κεραμειά καλεί το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν, μαζί με όλους τους γονείς την προσπάθεια των παιδιών.

 

karta antonis garden

Rabona ad