Γιορτή για την Ακαδημία στη Χαρωδιά (video)

Θησέας ΑΟ Περιβολίων | 8 Ιουνίου 2017, 12:46

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα "ρίξει" αυλαία η Ακαδημία Θησέας-ΑΟ Περιβολίων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Χαρωδιάς.

Οι ομάδες των Περιβολίων έκαναν το σχετικό κάλεσμα στους γονείς για τη συγκεκριμένη μέρα μέσω και σχετικού βίντεο στη σελίδα τους στο facebook.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση για τη γιορτή της Ακαδημίας:

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η γιορτή λήξης της Ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/6/2017 και ώρα 18:00 στο αθλητικό κέντρο της ΧΑΡΩΔΙΑΣ.

Στην γιορτή θα απονεμηθούν οι έπαινοι συμπεριφοράς και προσπάθειας για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Όλα τα παιδιά της Ακαδημίας θα βραβευτούν με έπαινους και μετάλλια για την συμμετοχή, την προσφορά και την αγωνιστικότητα τους στις προπονήσεις και στα πρωταθλήματα (παιδικά – νέων) της ΕΠΣ Χανίων τα οποία και ολοκληρώσαμε με επιτυχία. Επίσης θα δοθεί σε cd ο ύμνος της ομάδας του Θησέα.

Εκ μέρους της διοίκησης θα υπάρχει μπουφές με κέρασμα για όλα τα παιδιά τους γονείς και τον κόσμο που θα παραβρεθεί στην γιορτή. Θα θέλαμε προκαταβολικά να ευχαριστήσουμε όσους γονείς θελήσουν να εμπλουτίσουν τον μπουφέ με δικό τους κέρασμα (αλμυρό ή γλυκό) το οποίο θα μπορούσαν σε συνεργασία με τα παιδιά τους να προετοιμάσουν ενισχύοντας έτσι τον δεσμό της Οικογένειας.

Ελάτε λοιπόν όλοι, να ολοκληρώσουμε μια ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία αναγνωρίζεται από όλους με θετικό πρόσημο, με επιτυχία και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή του τμήματος του παιδιού σας.

Εκ των διοικήσεων 

Οι πρόεδροι 

Γαλανάκης Αντώνης 
Λιλικάκης Ανδρέας

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας

Ανδρεαδάκης Βαγγέλης

Rabona ad