Γιώργος Παράσχος: Ο ηγέτης!

Πλατανιάς | 23 Μαρτίου 2016, 12:56

Ο Γιώργος Παράσχος αναδεικνύεται για άλλη μια φορά ως ο απόλυτος "ηγέτης" της αγωνιστικής εκπληκτικής παρουσίας του Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ. Ο 63χρονος τεχνικός απολαμβάνει κάθε στιγμή την εκτίμηση όλων, εντός και γύρω από την ομάδα, για ό,τι το φετινό του δημιούργημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ασφαλώς, αυτή η κατάσταση… προϋπήρχε, αφού και πριν τις δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες του Πλατανιά, του πιστωνόταν και πάλι το κατόρθωμά του να παρουσιάζει η ομάδα του αυτή την εικόνα και ν’ αποδίδει αυτό το ποδόσφαιρο το οποίο παίζει, όμως ειδικότερα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση στη βαθμολογία και με τα πλέι οφ να είναι πολύ κοντά, η άποψη για τον κόουτς… γιγαντώθηκε.

Ο Παράσχος είναι αυτός που απολαμβάνει λοιπόν μεγάλη εκτίμηση στον Πλατανιά. Ενας προπονητής αδικημένος, καθώς πλην του ΠΑΟΚ δεν του δόθηκε άλλη ευκαιρία στην καριέρα του να προπονήσει και να βρεθεί σε άλλη “μεγάλη” ομάδα, ωστόσο αυτό που καταγράφει η ποδοσφαιρική ιστορία είναι πως όπου εργάστηκε, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και αν μη τι άλλο πέτυχε. Τον δε Πλατανιά είναι γνωστό πού τον παρέλαβε ακριβώς ένα χρόνο πριν (η ομάδα έπεφτε κατηγορία) και μία ματιά αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία δείχνει πού έχει καταφέρει να τον φτάσει. Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι το πού η ομάδα βρίσκεται βαθμολογικά, αλλά το εκπληκτικό ποδόσφαιρο το οποίο παίζει από την αρχή σχεδόν της χρονιάς! Με την ευκαιρία, δε, δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι ο Πλατανιάς παίζει ίσως -τηρουμένων των αναλογιών- το καλύτερο, το πιο σταθερό ποδόσφαιρο στην κατηγορία!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τώρα, για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Πλατανιά, αυτό αναμένεται να επισφραγιστεί και σε πρακτικό επίπεδο πολύ σύντομα. Ουσιαστικά, ανάμεσα στα δύο μέρη έχει επέλθει συμφωνία, απλώς μένει να δώσουν τα χέρια και τυπικά για να συνεχίσουν και του χρόνου. Με την ομάδα δε να παρουσιάζει αυτή την εικόνα και να έχει κάποιες πιθανότητες για να είναι στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, είναι σαφές ότι τα πράγματα έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους.

Ο Πλατανιάς, που αυτή την περίοδο επιχειρεί αύξηση του μεγέθους του 1.000.000 ευρώ στο Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ, αρχίζει σιγά σιγά να προγραμματίζεται για του χρόνου, αλλά μένει να ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση η φετινή σεζόν και από εκεί και πέρα να υπάρξουν τα σχέδια για την επόμενη. Με Παράσχο φυσικά στο “τιμόνι”… 

Estrella