Γιώργος Λεβεντάκης: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι

Ποδηλασία | 14 Μαρτίου 2017, 22:55

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε ο διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου και ο Χανιώτης διευθυντής του αγώνα έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Ο παλαιός πρωταθλητής και Ομοσπονδιακός προπονητής ποδηλασίας, Γιώργος Λεβεντάκης, αναφερόμενος στην διοργάνωση είπε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που οι ξένες αποστολές φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και προσμονούν ήδη την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.

Είδαμε και διαπιστώσαμε ότι ο διεθνής Ποδηλατικός Γύρους Ρόδου είναι “καταδικασμένος” να συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές, αφού η επιτυχημένη φετινή διοργάνωση έδωσε υποσχέσεις ότι στο μέλλον με ακόμη καλύτερο προγραμματισμό και μεγαλύτερη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, μπορεί να εκτοξευτεί η τουριστική ανάπτυξη του νησιού μαζί με την αγωνιστική επιτυχία.

Ο διπλός αυτός στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τοπικούς χορηγούς που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ θα ήθελα να σταθώ σε δύο ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση του Γύρου.

Κατά πρώτον στον Γιάννη Παπασταματάκη, ο οποίος έλυνε όποια προβλήματα παρουσιάζονταν με μεγάλη αυταπάρνηση και θέρμη. Όπως επίσης και στον εκτελεστικό διευθυντή του αγώνα, Ζώη Δρίβα, της Rodos Cycling, που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης.

Ήταν συνεχώς δίπλα σε όλες τις ξένες αποστολές και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η σκέψη τους να είναι ήδη στη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς στη Ρόδο. Ευχαριστώ πολύ επίσης και τις ελληνικές ομάδες για τη συμμετοχή τους στον Γύρο.»

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana