Γίνεται το φιλικό με Ολυμπιακό! Την Τετάρτη στο Μάλεμε με την Κ20

Χανιά | 29 Αυγ 2016, 18:39

Απόλυτη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ του athlitiko για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κισσαμικός προέβη στις σχετικές ανακοινώσεις! Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα η διεξαγωγή του αγώνα στο Μάλεμε, που τελικά θα είναι απέναντι στην Κ20.

Μια ιστορική σε κάθε περίπτωση στιγμή για τον Κισσαμικό, ο οποίος έτσι θα παίξει απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό συγκρότημα, όπως θεωρείται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία κάθε χρόνο διακρίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος και προπονητής στην οποία είναι ο Βασίλης Βούζας.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Κισσαμικό έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Μάλεμε, η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνει σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.

kissamikos olympiakos k20 banner

Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ κάθε χρόνο διακρίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος. Από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα των “ερυθρόλευκων” αρκετοί ποδοσφαιριστές. Προπονητής της Κ20 είναι ο Βασίλης Βούζας.

Η γενική είσοδος για τον φιλικό αγώνα είναι 5 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πλατανιάς και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, για την παραχώρηση του γηπέδου Μάλεμε, για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad