Γίνεται τελικά το ΑΕΛ – Παναχαϊκή

Football League 5 Απριλίου 2016, 17:55

Την διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή ανακοίνωσε η Λάρισα, μετά από εξώδικο που κατέθεσε κατά της Football Laegue.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανατροπή δεδομένων για το παιχνίδι της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή για την ερχόμενη 27η αγωνιστική της Football League, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι “βυσσινί”, αυτό θα διεξαχθεί κανονικά. Αρχικά, όπως τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Αχαιών, δεν είχε οριστεί, όμως μετά από εξώδικη πρόσκληση της διοίκησης της ΑΕΛ, η διοργανώτρια αρχή όρισε το παιχνίδι για την Κυριακή.

Η ανακοίνωση:

Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή 10/4/2016 και ώρα 16:00 μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κ. Βόμβα, ο οποίος δεν απέβαλε την ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα, αλλά την τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε χωρίς να έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο ορισμός του παιχνιδιού από την Football League έγινε κατόπιν εξωδίκου προσκλήσεως δηλώσεως, την οποία κοινοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην Football League. 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards