Γιδόπουλος στον “άσσο” για τον Ιάλυσο

Γ' Εθνική 26 Ιουνίου 2017, 14:23

Δυναμικά συνεχίζει τις κινήσεις του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ιάλυσος, που επισημοποίησε ακόμα μία συμφωνία με ποδοσφαιριστή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Ρόδου, που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο.

Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1995, έχει ύψος 1,90 και έχει αγωνιστεί στην Σκόντα Ξάνθη, στη Β και Γ εθνική με τον ΑΟ Τρίκαλα και την φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ εθνική με το Ελευθεροχώρι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συνεργασία μου με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσο . Ομάδα ιστορική η οποία είχε και έχει πολλά να δείξει στο ποδόσφαιρο. Οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, το θερμό ενδιαφέρον και ο τρόπος προσέγγισης του προπονητή κ. Αλεξιάδη, ενός νέου και φιλόδοξου ανθρώπου του ποδοσφαίρου, καθώς και η εμπιστοσύνη του προέδρου κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα ο οποίος με κέρδισε από τη πρώτη μας κουβέντα με ώθησαν στο επόμενο ποδοσφαιρικό μου βήμα, στον Ιάλυσο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μας περιμένει σκληρή και συνολική δουλειά προκειμένου να «δέσουμε» και να αποδώσουμε όπως επιθυμεί ο προπονητής. Είμαι πανέτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στη νέα ποδοσφαιρική μου οικογένεια».

 

Estrella