Γιατρός (και) στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ο Σφυράκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Ιουλίου 2016, 17:36

Τις υπηρεσίες του θα προσφέρει και στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ο γιατρός του Πλατανιά, Γιάννης Σφυράκης.

Στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στους δυο συλλόγους, Πλατανιά και ΙΝΚΑ, ο εγκεκριμένος ορθοπεδικός θα συνεργαστεί την νέα χρονιά και με την πρωταθλήτρια ομάδα των Χανίων που την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι ο γιατρός της ομάδας του Πλατανιά Γιάννης Σφυράκης θα συνεργαστεί φέτος με την ομάδα μας.

Ο κ. Σφυράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, στο πλαίσιο της αγαστής και πολυεπίπεδης συνεργασίας που υπάρχει με την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Σημειώνεται ότι και ο Μιχάλης Κυβερνιτάκης, φυσιοθεραπευτής της ομάδας του Πλατανιά, θα βρίσκεται και στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ φέτος, μετά την προσφορά του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της συνεργασίας με τη Χανιώτικη ΠΑΕ.

Ποιος είναι ο Γιάννης Σφυράκης

Γεννήθηκε στις 08.02.1974 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Πήρε το πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ηράκλειο, το 1999. Έκανε την ειδικότητά του (ορθοπεδικός) στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» Θεσσαλονίκης. Εξειδίκευση στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης.

Μιλά αγγλικά και ιταλικά. Επιμελητής Β” στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων το διάστημα 2008 – 2012. Εργάστηκε στην ομάδα χάντμπολ ΚΥΔΩΝ (Α1 εθνική κατηγορία) για δύο χρόνια, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μινωταύρου Χανίων για πέντε χρόνια και στον Α.Ο. Χανιά για δυόμισι χρόνια. Από τον Δεκέμβριο του 2011 εργάζεται στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad