Γιατί έγινε προσφυγή για τον Απόλλωνα Λάρισας

Super League 2 10 Μαρτίου 2023, 11:50

Ανήμερα της επιστροφής για τις ομάδες της Super League 2 στη δράση και όπως αποδεικνύεται το ζήτημα για τη διαδοχή του Λεωνίδα Λεουτσάκου δεν έχει ακόμα κλείσει.

/Bella Pizza

Αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον μετά την προσφυγή την οποία έκανε γνωστό πως κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Αντώνης Ροκάκης, διεκδικώντας ουσιαστικά ν’ ακυρωθεί η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το ζήτημα είναι προφανώς σοβαρό και έχει ενδιαφέρον για το τι θ’ αποφασίσει το δικαστήριο από τη στιγμή που άπαξ και ακυρωθεί η ψήφος των Θεσσαλών τότε πρακτικά δεν θα μπορεί να ισχύει το αποτέλεσμα που προέκυψε στις τελευταίες αρχαιρεσίες!

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Super League 2, Αντ. Ροκάκης κρίνει πως οι Θεσσαλοί θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα, καθώς ουσιαστικά και πρακτικά έχουν σε βάρος τους αποφάσεις που έχουν τελεσιδικήσει μετά από κερδισμένες πρόσφυγες ποδοσφαιριστών που δεν τακτοποιήθηκαν οικονομικά και άρα σε συνέχεια των αποφάσεων αυτών συνεπάγεται μαζική αφαίρεση βαθμών για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Υπενθυμίζεται εν τω μεταξύ το θέμα που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες και αφορά το γεγονός πως ουσιαστικά ο Απόλλων Λάρισας δείχνει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται να είναι αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα απλά για να… βρίσκεται, καθώς σύμφωνα με όσα είχε πει σε εκπομπή της ΕΡΤ3 ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπίζιος, στην ομάδα του έχουν απομείνει μόλις 15 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

15 ποδοσφαιριστές απέμειναν στον Απόλλωνα Λάρισας…

Προηγουμένως ένα ακόμα γεγονός που δηλώνει τη διάλυση του Απόλλωνα Λάρισας αφορά το ότι πολλοί από τους παίκτες που ήταν μέχρι πρότινος στη διάθεση του έχουν μετακομίσει στην έτερη ομάδα της Λάρισας, τον Ηρακλή.

Ολος ο… Απόλλων Λάρισας στον Ηρακλή Λάρισας

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad