Γιαννούλης: Αξίζαμε τη νίκη

ΟΦΗ | 23 Νοεμβρίου 2020, 23:45

Στο ότι ο ΟΦΗ άξιζε τη νίκη στον Βόλο κι ότι θα ωφεληθεί ψυχολογικά από αυτήν αναφέρθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, ενώ ο Φροίξος Γρίβας στέκεται στην κόκκινη κάρτα του 30ού λεπτού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στην κάμερα της Nova μετά την ευρεία νίκη επί του Βόλου, καθώς και τι είπε ο σκόρερ των γηπεδούχων, Στέργιος Δημόπουλος…

Κώστας Γιαννούλης (παίκτης ΟΦΗ): «Αξίζαμε τη νίκη, μπορεί ο Βόλος να έμεινε με δέκα, αλλά εμείς το δημιουργήσαμε αυτό. Το θέλαμε πολύ για ψυχολογικούς λόγους και βλέπουμε τη συνέχεια με άλλο μάτι. Μετά το 0-2 ουσιαστικά το ματς τελείωσε. Ο Βόλος μείωσε, ωστόσο, είχαμε την ηρεμία να σκοράρουμε ακόμα δύο τέρματα και να νικήσουμε.»

Φροίξος Γρίβας (παίκτης ΟΦΗ): «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, κρατάω ότι γυρίσαμε όλοι οι παίκτες και είμαστε υγιείς. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας από την αρχή, κρίθηκε στην αποβολή του αντιπάλου και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε το διάστημα 46′-60′ και μας πίεσε ο Βόλος, χαλαρώσαμε λίγο και είχαμε το πλάνο μας και το διατηρήσαμε. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι θα παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο.»

Στέργιος Δημόπουλος (παίκτης Βόλου): «Ήταν μια κακή μέρα. Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, καθώς μείναμε από νωρίς με δέκα παίκτες και μετά ήμασταν αναγκασμένοι να τρέχουμε πίσω στο σκορ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ξεχνάμε όμως αυτό που έγινε και κοιτάζουμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη όπου οφείλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη.»

Estrella
Papantonakis Cards