Γιαννουλάκης: Δεν αξίζουν τέτοια ασέβεια οι αθλητές του Κύδωνα!

Μπάσκετ 18 Οκτωβρίου 2016, 13:28

Λάβρος κατά της διοίκησης του Κύδωνα Χανίων που δε δίνει τα δελτία στους παίκτες της περυσινής ομάδας ώστε να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ στον ΑΟΚ Χανιά, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

 

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης είναι από τα πλέον σημαίνοντα πρόσωπα του κρητικού μπάσκετ, αφού αφενός διατηρεί την ομάδα του σε υψηλότατο επίπεδο, προσφέροντας της τα πάντα, αφετέρου είναι αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και από τους ανθρώπους που η άποψή του μετράει.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης καυτηριάει τα τεκταινόμενα στο χανιώτικο μπάσκετ και επικρίνει τη στάση της διοίκησης του Κύδωνα να μην αφήσει ελεύθερους τους παίκτες της περυσινής ομάδας.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Γιαννουλάκη στο facebook, όπως ακριβώς ανέβηκε (με κεφαλαία γράμματα):

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ.

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΟ ΚΥΔΩΝ ,ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΣΠΑΣΕ,Ο ΚΥΔΩΝΑΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΕΒΕΙΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΣΚ.

zgas

Rabona ad