Γιάννης Οκκάς: «Εμείς κάναμε το καθήκον μας»

Super League 2 24 Ιανουαρίου 2023, 18:45

Για ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι, το οποίο ήταν και στην πράξη τέτοιο γιατί οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β, Γιάννης Οκκάς, μετά την άνετη επικράτηση επί του Ηροδότου.

/Bella Pizza

Εύκολα ο Ολυμπιακός Β κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηροδότου, τον οποίο υποχρέωσε σε ήττα με το “καθαρό” σκορ 4-0 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για την Super League 2.

Εύκολα 4-0 ο Ολυμπιακός Β τον Ηρόδοτο

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” Γιάννης Οκκάς τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και κάναμε το καθήκον μας.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν το σκορ ξέφυγε υπέρ μας.

Αυτό είναι που κρατάμε από τον αγώνα, το γεγονός πως δε χάσαμε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή μας και βγάλαμε στο παιχνίδι πράγματα τα οποία δουλεύουμε.

Επίσης το θετικό είναι πως το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να δούμε ορισμένα παιδιά στον αγώνα, όπως ο Κωστούλας ο οποίος έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κενό από το πρωτάθλημα γιατί έχουμε ρεπό, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε κάπως αλλά επίσης και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad