O OΦΗ επικράτησε με 3-0 σετ της Καλαμάτας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League 2025-2026.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση στο κλειστό του ΒΑΚ…
Ματέι Μιχαΐλοβιτς (διαγώνιος ΟΦΗ και MVP του αγώνα): «Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά και για το βραβείο του MVP.Hταν το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας και θέλαμε τη νίκη. Ερχόμαστε από το Βαλκανικό Κύπελλο και είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όμως βρήκαμε ρυθμό και κερδίσαμε το παιχνίδι. Αφιερώνω το βραβείο σε όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες μου».»
Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής ΟΦΗ): «Πρώτη νίκη μέσα στο σπίτι μας με 3-0. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Πολλές ομάδες διεκδικούν τις θέσεις, που διεκδικούμε και εμείς. Βλέπουμε και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ότι θα είναι ένα πολύ – πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν θα έλεγα ότι ήμασταν πολύ καλά σήμερα και την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε κάποια θεματάκια με τραυματισμούς και αρρώστιες. Τα παιδιά όμως βρήκαν δυνάμεις, κάποια παιδιά έπαιξαν με πόνο και κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν.»
Για τα δυο επόμενα παιχνίδια με την Κηφισιά την προσεχή Τετάρτη (εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής) και τον ΠΑΟΚ (τη μεθεπόμενη Δευτέρα) και πάλι στο κλειστό του ΒΑΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε:
«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρώτα μας ενδιαφέρει το παιχνίδι της Τετάρτης και πόσο καλά μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτό. Η ομάδα της Κηφισιάς, έχει δείξει τα δόντια της, έπαιξε πολύ καλά τα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε ξανά δυνατά και να διεκδικήσουμε τη νίκη.»
Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος Καλαμάτας): «Θεωρώ ότι δεν μπορέσαμε να μπούμε καθόλου στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και δίκαια κέρδισε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα λάθη. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Το γήπεδο είναι πάρα πολύ όμορφο, έχει αναβαθμιστεί. Θα είναι μια δυνατή ομάδα, με καλή έδρα. Το ρόστερ του ΟΦΗ, είναι το καλύτερο από όλα τα χρόνια. Τους εύχομαι καλή επιτυχία.»
Γιάννης Μαντέκας (συνεργάτης Άκη Χατζηαντωνίου): «Δυστυχώς δεν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι. Ο ΟΦΗ ήταν πιο έτοιμος από εμάς. Ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Δεν τον πιέσαμε όπως θα θέλαμε στο σερβίς. Το παιχνίδι αυτό είναι μία παρένθεση για εμάς. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, στην επόμενη αγωνιστική και θα δουλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος και πρέπει να αντέξουμε.»











