Γιαννιώτης: Θα πάμε στα Χανιά για βαθμό ή βαθμούς

Super League 2 8 Μαρτίου 2021, 22:05

Στους ποδοσφαιριστές έριξε την ευθύνη της ήττας από τον ΟΦΙ ο παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης, Δημήτρης Γιαννιώτης, ο οποίος δηλώνει ότι η ομάδα του θα ταξιδέψει στα Χανιά με στόχο βαθμό ή βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Άρτας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Την ήττα από τον ΟΦΙ: «Είχαμε έναν τελικό. Για μένα ήμασταν απαράδεκτοι για τους εαυτούς μας πάνω απ’ όλα. Ότι γίνεται είναι από εμάς, από τους παίκτες. Η διοίκηση και όλοι κάνουν πράγματα για εμάς, αλλά εμείς δεν κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο.

Δεν φταίει κανείς, μόνο εμείς. Πρέπει να το βρούμε μόνοι με τον εαυτό μας, κάθε ένας ξεχωριστά, όλοι μαζί για να προχωρήσουμε γιατί έχουμε πάει την ομάδα σε ένα αδιέξοδο και πρέπει να τη βγάλουμε από εκεί.»

Το αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση: «Σίγουρα μπορούμε να το γυρίσουμε. Έχουμε πολλά ματς, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Είμαστε απαράδεκτοί. Τώρα θα πάμε στα Χανιά να πάρουμε βαθμό/ούς, όπως και σε κάθε ματς.»

Τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΙ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία αλλά ήταν πολύ κακή. Γίνανε πεντακάθαρα λάθη, αλλά δε μπορώ να μείνω εκεί πέρα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania