Γιαννιώτης: Η Άννα είναι η καλύτερη κολυμβήτριά μας

Κολύμβηση | 26 Ιουλίου 2021, 18:47

«Η Άννα είναι η καλύτερη κολυμβήτρια που έχει σήμερα η Ελλάδα» λέει ο Σπύρος Γιαννιώτης για την Άννα Ντουντουνάκη.

Με αφορμή την (εξαιρετική) παρουσία της Άννας Ντουντουνάκη στους Ολυμπιακούς αγώνες και το συναισθηματικό της “ξέσπασμα” όταν “χάθηκε” ο τελικός για μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου ο Σπύρος Γιαννιώτης (που είχε ένα αντίστοιχο “ξέσπασμα” όταν τερμάτισε 4ος στους Ολυμπιακούς του 2012) μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Αναλυτικά όσα είπε για τη Χανιώτισσα κολυμβήτρια:

«Με συγκίνησε η Άννα. Είναι σπουδαία αθλήτρια και της άξιζε μια θέση στον τελικό. Είναι κρίμα να μένεις για τόσο λίγο εκτός αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός. Το 2012 εγώ είχα στόχο ένα μετάλλιο και η Άννα τον τελικό το 2021.

Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι προσπάθησε πέντε χρόνια με όνειρο τον τελικό και δεν πέρασε για ελάχιστα. Την καταλαβαίνω απόλυτα. Το έζησα και εγώ το 2012. Ο αθλητής παλεύει τέσσερα ή πέντε χρόνια για μία κούρσα. Όταν χάνεις έτσι νιώθεις άδειος.

Αυτό που θέλω να πω στην Άννα είναι πως είναι σπουδαία αθλήτρια και είναι στα χνάρια της Νέρι Νιαγκουάρα. Να συνεχίσει έτσι να δουλεύει και να κυνηγά το όνειρο της. Τίποτα δεν τελειώνει σε μία κούρσα. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Η Άννα είναι η καλύτερη κολυμβήτρια που έχει σήμερα η Ελλάδα.»

JoyMachine

Rabona ad