Γιαννίκης: Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά είμαστε με άδεια χέρια

ΟΦΗ | 29 Νοεμβρίου 2020, 19:27

Με άδεια χέρια έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο παρότι έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, όπως δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι η ομάδα του περιόρισε τον ΟΦΗ σε μόλις τρεις φάσεις σε όλο το ματς αλλά δέχθηκε δύο “κρύα” γκολ και έτσι έφυγε χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα από το “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της nova σε απομαγνητοφώνηση από το athlitiko έχουν ως εξής:

«Για εκτός έδρας κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι τακτικά. Περιορίσαμε τον ΟΦΗ σε όλο το παιχνίδι με τρεις φάσεις, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ και αυτή είναι η διαφορά. Κρύα γκολ, ενώ είχαμε τον έλεγχο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Το χειρότερο μαζί με την ήττα ήταν ότι χάσαμε τον Μανώλη Σάλιακα και τον Λέο με τραυματισμούς και άλλαξαν λίγο τα πλάνα μας. Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά είμαστε με άδεια χέρια».

Για το αν λείπει μόνο το αποτέλεσμα από τον ΠΑΣ που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα λείπει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα μετρά στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι μας είναι ο δρόμος για να φτάσεις στο αποτέλεσμα, αλλά θέλει και πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, την οποία σε δύο φάσεις δεν είχαμε και το πληρώσαμε ακριβά».

Για το αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Είμαστε μία ομάδα που έρχεται από τη Super League 2 και πρέπει να κάνει πολλά πράγματα. Εχουμε και πολλούς τραυματισμούς… Δεν ξέρω, πρέπει να το αναλύσουμε. Στην ουσία η λεπτομέρεια είναι η σωστή απόφαση στη σωστή φάση και αυτή σήμερα σε δύο φάσεις δεν την είχαμε και το πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad