Γιαννίκης: Χωρίς να απειληθούμε χάσαμε

Super League 1 3 Απριλίου 2021, 21:17

Την άποψη ότι η ομάδα του ηττήθηκε από τον ΟΦΗ χωρίς απειληθεί εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης.

Ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα στο Ηράκλειο με 2-1 παρότι προηγήθηκε με τον τεχνικό του να παραδέχεται ότι «δεν ήμασταν σήμερα αυτοί που έπρεπε». Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Αργύρης Γιαννίκης για…

Το τι δεν πήγε καλά: «Πιστεύω ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο, δεν ήμασταν καλοί. Το φέραμε στη συνέχεια στα ίσια το παιχνίδι, προηγηθήκαμε, αλλά δεν είχαμε πάλι ένα καλό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε.»

Το αν η ήττα ήταν θέμα ατομικών λαθών, συγκέντρωσης και ημιτελικού που ακολουθεί: «Εκ των υστέρων πολλά μπορείς να πεις. Πιστεύω χωρίς να απειληθούμε χάσαμε.»

Τις μονομαχίες που χάθηκαν: «Πιστεύω ότι η ενδεκάδα μας δεν είναι για αυτοσυντήρηση. Έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη, αλλά και σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε, δεν ήμασταν σήμερα αυτοί που έπρεπε σε σκληρότητα, σε δυναμική και στο πρέσινγκ σε όλη τη διάρκεια. Παρ’ όλο που ελέγχαμε για μεγάλο διάστημα το παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να το κερδίσουμε.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad