Γιαννακούρος: Το κλιμα παίζει ρόλο στην καλή πορεία μας

Ηρακλής Νεροκούρου | 13 Δεκεμβρίου 2017, 20:16

Την πρώτη του ουσιαστική χρονιά στην Α' Κατηγορία Χανίων βιώνει φέτος ο Γιάννης Γιαννακούρος με τη φανέλα του Ηρακλή Νεροκούρου.

Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής μετά από δύο χρονιές σε Γ’ και Β’ Κατηγορία με τον Νέο Ηρακλή, πήρε φέτος… προαγωγή στον Ηρακλή, μετά το καταπληκτικό περυσινό πρωτάθλημα , με τα 20 τέρματα που σημείωσε, όντας στους πρώτους σκόρερ της Β’ Κατηγορίας.

Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται εξίσου καλά με τον ίδιο να σημειώνει στο ματς με τον Κρ. Αστέρα το γκολ της ισοφάρισης -2ο φετινό-, ενώ παράλληλα εκτίει και την στρατιωτική του θητεία. Ο ίδιος μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Καταρχήν κάνε μας ένα σχόλιο, καθώς πετύχατε νίκη με ανατροπή στο σκορ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κρητικός Αστέρας;

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Μπήκαμε στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 1-1 και μας είπε κάποια πράγματα ο προπονητής, μας άλλαξε το σύστημα, τον ακούσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλαμε και τους  χρειαζόμασταν.

Είχες πάρει παλαιότερα κάποιες λίγες συμμετοχές σε πολύ νεαρή ηλικία στον Ηρακλή, ωστόσο φέτος είναι πρώτη ουσιαστική σεζόν για εσένα στην Α’ Κατηγορία. Πως την βιώνεις σε ένα τόσο δύσκολο-απαιτητικό πρωτάθλημα;

Είχα πάρει και παλαιότερα μερικές συμμετοχές, αλλά φέτος είναι γεμάτη η χρονιά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Και από την μεριά μου κάνω και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα για να την βοηθήσω και εγώ για το καλύτερο.

Πολλοί νεαροί και γηγενείς παίκτες φέτος στην ομάδα, σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζεστε μεταξύ σας. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στην πορεία μέχρι τώρα και που βλέπεις τον Ηρακλή στο τέλος δεδομένου της πολύ καλής εικόνας σας;

Είμαστε οι περισσότεροι από μικρή ηλικία μαζί στην ομαδα και γνωριζομαστε μεταξύ μάς. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα που παίζει πολύ καλό ρόλο αυτό για τη συνέχεια. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και το έχουμε δείξει αυτό με την μέχρι τώρα πορεία μας.Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τα πάντα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην βαθμολογία.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad