Γιαννακούρος: “Πληρώνουμε” την απειρία μας

Νέος Ηρακλής | 9 Φεβρουαρίου 2017, 23:54

Την απειρία έθεσε βασικό λόγο για το ότι δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τα πατήματα του στην Β' κατηγορία ο Νέος Ηρακλής, σε δηλώσεις του στο athlitiko ο Γιάννης Γιαννακούρος.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του και τα γκολ που έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του, στην παρθενική παρουσία του ίδιου, αλλά και της ομάδας του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” του Ηρακλή Νεροκούρου με τον οποίο μέτρησε και κάποιες συμμετοχές στην Α’ κατηγορία Χανίων, πριν από δύο χρόνια σε ηλικία 16 χρονών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής:

Για το ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα ο Νέος Ηρακλής να βρει τα πατήματα του στην κατηγορία:

Ίσως φταίει επειδή στην ομάδα είμαστε πάρα πολλά νεαρά παιδιά, ενώ και οι περισσότεροι προέρχονται από τις ακαδημίες, έτσι αυτό κάνει κάπως δύσκολο το έργο μας για να προσαρμοστούμε σε ένα νέο πρωτάθλημα για εμάς.

Τα πιο πολλά παιδιά παίρνουν ουσιαστικά τώρα χρόνο συμμετοχής στη Β’ κατηγορία, και αποκτούν σιγά σιγά εμπειρίες.

Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα παίρνουμε και τα θετικά αποτελέσματα που θέλουμε γιατί έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κινδυνέψουμε γιατί έχουμε μία πού καλή ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Για τους δικούς του στόχους:

Εγώ από τη δική μου πλευρά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσω την ομάδα μου να παίρνει αυτό που θέλει και να φτάνει σε ένα καλό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad