Γιαννακούρος για το “μυστικό” του ΣΥΝΚΑ: Φοβερό κλίμα μεταξύ μας

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 21 Απριλίου 2021, 22:35

Το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Γ΄Εθνικής μετά από 6 συμμετοχές πέτυχε στο παιχνίδι με τον Πόρο ο Γιάννης Γιαννακούρος. Ο βραχύσωμος επιθετικός του ΣΥΝΚΑ εκφράζει τα συναισθήματά του γι' αυτό, αλλά και τις πρώτες παραστάσεις που βιώνει εκτός τοπικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως γνωστόν ο Γιαννακούρος μεταπήδησε τη φετινή χρονιά από την Α’ ΕΠΣΧ στο ΣΥΝΚΑ, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στις ομάδες των Νεροκούρου (Νέο Ηρακλή και Ηρακλή) απ’ όπου αναδείχτηκε. Μάλιστα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την τελευταία διετία στο τοπικό, αφού “φόρτωσε” με αρκετά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την εντυπωσιακή σε έκταση σκορ νίκη απέναντι στον Πόρο: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο που μας έδωσε ο προπονητής μας και δώσαμε όλα τα παιδιά το 100%. Ετσι πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το ότι το ΣΥΝΚΑ αντέδρασε άμεσα μετά την πρώτη ήττα στις Αρχάνες: «Ηταν μία ήττα, η πρώτη μας στο πρωτάθλημα, ωστόσο καταφέραμε να το προσπεράσουμε. Σκύψαμε το κεφάλι και προχωρήσαμε στο επόμενο παιχνίδι και φάνηκε άλλωστε από το αποτέλεσμα απέναντι στον Πόρο».

Για το πρώτο του γκολ και την ευκαιρία του ν’ αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στη Γ΄Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στη Γ’ Εθνική. Ανυπομονώ να έρθουν κι άλλα στην πορεία για να μπορώ να βοηθώ από την πλευρά μου την ομάδα μου να παίρνει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Νιώθω ευτυχής που μου έχει δοθεί φέτος αυτή η ευκαιρία».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ρεθυμνιακό: «Εμείς θ’ ακολουθήσουμε το πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής μας. Από ‘κει και πέρα όλα θα φανούν στο γήπεδο και το τι μπορούμε να κάνουμε».

Ο Γιαννακούρος μόλις έχει σκοράρει απέναντι στον Πόρο και πανηγυρίζει ανάλογα…

Για το ποια είναι η “συνταγή” φέτος και το ΣΥΝΚΑ παρουσιάζει αυτή την εικόνα: «Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι είμαστε όλοι πολύ δεμένοι και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Εχουμε φοβερό κλίμα μεταξύ μας στ’ αποδυτήρια και αυτό είναι το παν σε μία ομάδα. Από ‘κει ξεκινάνε όλα».

Για τη συνέχεια και τον στόχο της ομάδας του: «Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Κάθε αγωνιστική θα πηγαίνουμε για το καλύτερο και όταν έρθει η ώρα στο τέλος του πρωταθλήματος, θα κάνουμε το ταμείο μας».

Νεκτ. Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad