Γιάννα Δούκα: Αυτό που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 9 Ιανουαρίου 2021, 18:49

«Μας αντιμετωπίζουν πραγματικά σαν να είμαστε αόρατοι» δηλώνει η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με την είσοδο του νέου έτους η Γιάννα Δούκα εκφράζει τις ευχές αλλά και τους προβληματισμούς της στον Ηλία Σχορτσανίτη μέσω της Facebook σελίδας “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο”:

«Αυτό που βιώνουμε στην χώρα μας είναι πραγματικά πρωτόγνωρο! Και δεν αναφέρομαι στην παρουσία του ιού, που έχει φέρει τα πάνω κάτω και υπάρχει παντού, αλλά στην ασυνεννοησία κάποιων (αρμόδιες αρχές) στο να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα αυτήν την κατάσταση και να μην παίζουν ούτε με τις οικογένειες κάποιων, ούτε με την ανοχή του κόσμου!

Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Μας αντιμετωπίζουν πραγματικά σαν να είμαστε αόρατοι, σαν να μην υπάρχουμε και ειλικρινά αυτό με στεναχωρεί και με ενοχλεί πραγματικά. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι σε λίγες μέρες θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση και τουλάχιστον θα ξαναμπούμε στα γήπεδα.

Θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις αθλήτριες μας να επανέλθουν όσο το δυνατόν καλύτερα και σταδιακά σε κατάσταση τουλάχιστον που δεν θα είναι επικίνδυνη για την υγεία τους, προσπαθώντας να γλιτώσουμε πιθανούς τραυματισμούς, μετά από αρκετό πολύμηνο διάστημα αδράνειας (10 μήνες).

Θεωρώ ότι αν δεν δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις και δεν μας δοθεί το “πράσινο” φως,η κατάσταση θα περάσει σε άλλο επίπεδο και αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν! Εύχομαι οι αρμόδιοι να δουν την σοβαρότητα του θέματος και να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες. Σε ότι αφορά την καινούργια χρονιά εύχομαι σε όλους υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία και ότι μας στέρησε το 2020 να μας δοθεί απλόχερα από το 2021.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο γυναικών, ελπίζω και θέλω το 2021 να είναι μία χρονιά δημιουργικότητας, ανάπτυξης και οργάνωσης, ώστε να δοθεί μία ανάσα στα όνειρα χιλιάδων κοριτσιών που λατρεύουν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερεί το όραμα και τα όνειρα των αθλητριών μας!»

Estrella
Papantonakis Cards