Γιαλαμά: Κρίμα να τελειώνει έτσι το ταξίδι

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 3 Αυγούστου 2021, 20:13

Έφθασε στη βρύση (Ολυμπιακοί αγώνες), αλλά δεν... ήπιε νερό (δεν αγωνίσθηκε) η Κρυσταλένια Γιαλαμά, η οποία καταγράφει τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά της.

Ως γνωστόν η Ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία της στο Τόκυο καθώς λόγω κορωνοϊού δεν θα λάβει μέρος στο ομαδικό με την πρωταθλήτρια του Ωρίωνα Ηρακλείου και κόρη του αείμνηστου παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Νίκου Γιαλαμά, να καταγράφει τις εμπειρίες της στον Instagram λογαριασμό της:

«Τόκιο 2020. Η πρώτη μου Ολυμπιάδα. Δεν περίμενα να συμβούν όσα συνέβησαν και δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία όπως ιδανικά θα ήθελα. Δυστυχώς, με την ομάδα μου, δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε, λόγω COVID-19.

Αφού τα μισά μέλη της ομάδας βγήκαν θετικά. Μόνο λίγοι γνωρίζουν τι περάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια με σκοπό πρώτα την πρόκριση και ύστερα την συμμετοχή μας σαν ομαδικό σε Ολυμπιακούς αγώνες, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Είναι πραγματικά κρίμα να τελειώνει έτσι αυτό το ταξίδι, αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εμένα και για την ομάδα μου και για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που κατάφερα να βγάλω με τους Ολυμπιακούς κύκλους. Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη!»

JoyMachine

Rabona ad