Γιακουμάκης στην ΕΡΑσπορ: Όταν σημείωσα το γκολ, γύρισαν εικόνες από το τελευταίο 10μηνο

Πλατανιάς | 12 Σεπτεμβρίου 2016, 21:35

Ευχαριστημένος για το ότι συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία 10 μηνών δηλώνει ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός μίλησε στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Μικρόφωνο στα Γήπεδα» όπου αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του την περασμένη χρονιά (ρήξη χιαστού στις 29 Νοεμβρίου), το ξεκίνημα του ίδιου και του Πλατανιά στη νέα σεζόν, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Για τον τραυματισμό και το πρώτο γκολ του μετά από 10 μήνες: «Μετά από 10 μήνες έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι και νιώθω χαρούμενος γι αυτό. Όταν σημείωσα το γκολ, γύρισαν εικόνες από το τελευταίο 10μηνο, αλλά πλέον νιώθω δικαιωμένος».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα στην Κέρκυρα: «Μετά το γκολ που πετύχαμε θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο ένα, όπως και η Κέρκυρα θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο».

Για τον Κουλιμπαλί: «Ήταν μια πολύ σημαντική μονάδα για εμάς, αλλά το κενό του θα καλυφθεί μέσα από την ομάδα, καθώς διαθέτουμε τους παίκτες, ώστε να μη φανεί η απουσία του».

Για τους στόχους, φέτος, του Πλατανιά: «Ο στόχος είναι ίδιος με πέρυσι. Γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει».

Για τον προπονητή τουμ Γιώργο Παράσχο: «Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad