Γιακουμάκης: Σε 7-10 ημέρες θα ξέρω για τη μεταγραφή μου

Εκτός συνόρων | 1 Αυγούστου 2021, 17:39

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη με τον διεθνή Κρητικό επιθετικό να δηλώνει ότι θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις το προσεχές δεκαήμερο.

Δηλώσεις στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) παραχώρησε ο Γιώργος Γιακουμάκης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Φένλο με τον Παναθηναϊκό παρότι ο ίδιος δεν αγωνίσθηκε.

Βασικό θέμα των ερωτήσεων προς τον Κρητικό επιθετικό ήταν η μεταγραφή του. Ο πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος μίλησε -μεταξύ άλλων- για…

Το πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του: «Θέλω να πιστεύω ότι εντός μίας εβδομάδας με δέκα μέρες το πολύ θα έχουμε κάποια σημαντικά νέα, με επίσημες προτάσεις. Δεν γνωρίζω ακόμη που. Υπάρχει πιθανότητα και για εντός, αλλά και για εκτός Ολλανδίας. Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, ελπίζω να τελειώσουμε σύντομα.»

Το γεγονός ότι δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είχα κάποιο θέμα τραυματισμού και δεν έπαιξα στο συγκεκριμένο φιλικό. Απλώς είμαι σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας πως θα ήταν καλύτερα να “προστατευτώ” από τα ματς για παν ενδεχόμενο, διότι έχουμε συμφωνήσει με το κλαμπ να πάρω μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα από μένα με τη μεταγραφή μου σε μία άλλη ομάδα.»

Το μέλλον της Φένλο: «Σε ότι αφορά τη Φένλο, ελπίζω να πρωταγωνιστήσει φέτος στη δεύτερη κατηγορία και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου με μία καλή μεταγραφή που θα της προσφέρει ένα πολύ καλό ποσό, για να κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για να επιστρέψει στην Eredivisie.»

Rabona ad