Γιακουμάκης: Οφείλω πολλά για την εξέλιξή μου στον Πλατανιά

Πλατανιάς | 13 Φεβρουαρίου 2017, 17:31

Ανυπόμονος να αγωνιστεί για λογαριασμό της ΑΕΚ τονίζει πως είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, σε δηλώσεις που παραχωρεί στον ΣΠΟΡ FM. O 22χρονος επιθετικός σημειώνει βέβαια ότι οφείλει πολλά στον Πλατανιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «ανδρώθηκα σε αυτή την ομάδα, έχω κάνει βήματα αργά και σταθερά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιακουμάκη είναι οι εξής:

Για την πορεία του Πλατανιά: «Εμείς το ευχαριστιόμαστε πιο πολύ. Ειδικά τώρα που έχει εξασφαλιστεί ο πρώτος στόχος, η σωτηρία. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, είτε είναι ο πρώτος είτε ο τελευταίος. Παίζουμε χωρίς άγχος και αυτό μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τη συνεργασία με τους άλλους φορ του Πλατανιά: «Εχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Γιώργο (Μανούσο). Τώρα ήρθε στην ομάδα και ο Σίγκνεβιτς, που είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στην αρχή έπρεπε λίγο να προσαρμοστώ, γιατί είχα εγώ το ρόλο του φορ περιοχής, αλλά τώρα έχουμε καλή συνεργασία και μαζί του».

Για τη βοήθεια του Πλατανιά στην εξέλιξή του: «Ανδρώθηκα σε αυτή την ομάδα, έχω κάνει βήματα αργά και σταθερά. Οφείλω πολλά για την εξέλιξή μου στον Πλατανιά. Ο Πλατανιάς έχει γίνει μια ομάδα που αναδεικνύει και μπορεί να πουλήσει παίκτες. Εχει ανέβει επίπεδο και αυτό είναι στόχος των ανθρώπων της ομάδας, να βελτιώνεται κάθε χρόνο η ομάδα».

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ανυπομονώ να φτάσει το καλοκαίρι και να τους δείξω πως έκαναν σωστή επιλογή. Συμφωνήσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ήταν το καλύτερο δώρο για μένα».

Για τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα αρνητικά για τον Πλατανιά. Η ομάδα μου τώρα είναι ο Πλατανιάς και ήθελα να τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Το καλοκαίρι θα ανήκω στην ΑΕΚ, αλλά προς το παρόν είμαι παίκτης του Πλατανιά. Ο κύριος Παράσχος δεν μου είπε το παραμικρό, με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω».

Για το πώς κατέληξε στον Πλατανιά, αν και έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο: «Τότε ο ΟΦΗ δεν ήταν σίγουρο πως θα έπαιρνε άδεια, ο Εργοτέλης με ήθελε αλλά ήταν στη δεύτερη κατηγορία και αφότου ζύγισα τα πάντα επέλεξα τον Πλατανιά».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad