Γιακουμάκης: Ελπίζω να φύγω | vid

Εκτός συνόρων | 17 Αυγούστου 2021, 18:26

«Πρέπει να αποφασίσω σύντομα, πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου» δηλώνει ο Γιώργος Γιακουμάκης στο κανάλι της Φένλο.

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Φένλο παραχώρησε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο διεθνής Κρητικός επιθετικός μίλησε για το διάστημα που μεσολάβησε από την ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Για το παιδί που του άλλαξε όλη την οπτική, για το πως πέρασε το καλοκαίρι, αλλά και τι γίνεται με το θέμα της μεταγραφής του μιας και η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος μπήκε στην τελική ευθεία.

«Δεν ξέρω που θα με βρει το μέλλον, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση πλέον. Είχα κάποιες προτάσεις και πρέπει να το σκεφτώ. Πρέπει να αποφασίσω σύντομα, πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για το καλό το δικό μου και της ομάδας, ελπίζω να φύγω.»

Ανάμεσα στις προτάσεις που του έχουν γίνει είναι από τη Γερμανική Βέρντερ Βρέμης και τη Σκωτσέζικη Σέλτικ με οπαδούς των δύο ομάδων να τον παροτρύνουν (πχ στα σχόλια του κάτωθι βίντεο) να πάει στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας της Σκωτίας “Daily Record” ο Έλληνας τεχνικός της Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου) όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Γιακουμάκη, αλλά έχει συνομιλήσει ήδη μαζί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν επιτευχθεί η συμφωνία και η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 2,9 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τη συνέντευξή του πρώτου σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, η οποία είναι στην Αγγλική γλώσσα (και οι υπότιτλοι στο Ολλανδικά)…

Rabona ad