Γιακουμάκης: Αποχαιρετώ με όμορφα συναισθήματα τον Πλατανιά

Πλατανιάς | 9 Μαΐου 2017, 18:05

Αποχαιρετιστήρια και ευχαριστήρια συνάμα δήλωση του Γιώργου Γιακουμάκη προς τον Πλατανιά με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την επικείμενη επισημοποίηση της μεταγραφής του νεαρού επιθετικού στην ΑΕΚ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Γιακουμάκης με αφορμή τη βράβευσή του ως μέλος της Best Team του πρωταθλήματος της Super League. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε, μέσω της δήλωσης, τον Πλατανιά και χαιρετίζει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του που θα τον βρει στην ΑΕΚ.

Ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα με 11 τέρματα, επίδοση που τον βρίσκει στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος από τους Έλληνες παίκτες. Η δήλωσή του:

«Σίγουρα είναι μία πολύ όμορφη διάκριση. Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και νομίζω ότι η δουλειά πλέον αρχίζει και βγαίνει στο γήπεδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θα προσπαθώ κάθε χρόνο να είμαι στην ομάδα αυτή.

Ήταν μια πολύ θετική χρονιά με όμορφα συναισθήματα και έτσι αποχαιρετώ και τον Πλατανιά. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου πρόσφερε στα πέντε χρόνια της θητείας μου.

Τώρα ξεκινάω με τη νέα μου ομάδα την ΑΕΚ που ελπίζω να πετύχω τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς που έχω βάλει.»

Estrella
Auto KCS