Γιακουμάκης: 1ος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω 1ος σκόρερ

Εκτός συνόρων | 15 Μαΐου 2021, 17:25

Για τη δική του εντυπωσιακή πορεία στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον υποβιβασμό της ομάδας του (Φένλο) μίλησε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ανάμικτά τα συναισθήματα του Κρητικού επιθετικού καθώς σε ατομικό επίπεδο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά σε ομαδικό ο βασικός στόχος δεν επιτεύχθηκε.

«Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε» δηλώνει συμπληρώνοντας ότι η ημέρα του υποβιβασμού της Φένλο είναι «μία μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία.

Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε. Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μία δύσκολη ημέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μία μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.»

Rabona ad