Για τον Ευτύχη το 6o Beach Cup…

Beach Volley | 23 Φεβρουαρίου 2016, 18:28

O αγαπητός μας συνάδελφος και φίλος Ευτύχης Κοκκινάκης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας αποφάσισε, όλα τα έσοδα, να διατεθούν για την νοσηλεία του πρώην διαιτητή βόλεϊ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και με την ελπίδα να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια.

Η σχετική ενημέρωση:

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα του 6th Beach Cup το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, προς ενίσχυση του δημοσιογράφου και διαιτητή βόλεϊ, Ευτύχιου Κοκκινάκη, ο οποίος νοσηλεύετε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν περεταίρω, υπάρχει ο εξής λογ/σμός της Τράπεζας Πειραιώς: ΙΒΑΝ GR 9501 7137 7000 6377 0102 86911.

Περί του τουρνουά…

To 6th BEACH CUP 2015-16 συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.

Κάθε αγωνιστική περίοδος θα αναδείξει τους δικούς της πρωταθλητές.

Το 6th BEACH CUP θα γίνει Σάββατο 27 (μεικτό κατηγορία ONE STAR), την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (ανδρών, γυναικών ONE & TWO STARS) και το Σάββατο 5 Μαρτίου (μεικτό κατηγορία TWO STARS) στην Παλλήνη και το διοργανώνει ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournament, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στα ΧΑΝΙΑ στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων και το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley ΧΑΝΙΩΝ.

Στο νικητή και στη νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του «Novasports Beach Volley Tournament».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – One Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 14:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 12:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 14:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – Two Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 9:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 15:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 9:00

karta antonis garden