Για το καλύτερο στο πανευρωπαϊκό της Ουγγαρίας ο Παπαστάμος

Κολύμβηση | 5 Ιουλίου 2016, 14:45

Ετοιμος για την πραγματοποίηση νέων σπουδαίων εμφανίσεων είναι ο Απόστολος Παπαστάμος ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του λαμβάνει μέρος σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης και ειδικότερα σε αυτό στη κατηγορία Εφήβων, που διεξάγεται στην Ουγγαρία. 

Ο 15χρονος Χανιώτης κολυμβητής βρίσκεται ήδη στην Ουγγαρία μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα, ανάμεσα στους συνοδούς είναι και ο προπονητής του στον Ναυτικό Ομιλο, Κώστας Τζιλιβάκης.

Ο Παπαστάμος αναμένεται να αγωνιστεί στα αγωνίσματα των 200 και 400μ. μικτή ατομική διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Υπενθυμίζεται δε ότι πρόσφατα, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Μεσογειακό Κύπελλο που έγινε στη Μάλτα, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα δύο αγωνίσματα, συντρίβοντας το πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στα 400μ. μικτή ατομική που “κρατούσε” από το 1985.

Εκτός του Παπαστάμου, την αποστολή της Εθνικής ομάδας κολύμβησης αποτελούν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Νίκος Σοφιανίδης, Δημήτρης Νέγρης, Θανάσης Κυνηγάκης, Θόδωρος Μπενεχούτσος, Στάθης Μάλαμας, Κώστας Μερετσόλιας, Παναγιώτης Μπολάνος, Ηλέκτρα Λέμπλ, Ιωάννα Σαχά, Ελένη Κοντογεώργου, Νικολέτα Παυλοπούλου, Φιλιώ Ραυτοπούλου.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad